Bedrijfskunde MER

Welkom bij de opleiding Bedrijfskunde. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductiedag die op dinsdag 29 augustus plaatsvindt. Om een vliegende start te maken met je studie, is het noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo leer je je medestudenten, docenten en de opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Dinsdag 29
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Locatie Instituut Business Administration
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Programma Tijdens deze introductie hoor je in welke klas je bent ingedeeld en ontvang je je rooster. Daarnaast zal je aan de hand van workshops kennis opdoen om goed van start te gaan. De introductiedag wordt afgesloten met een hapje en drankje.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht
Bijzonderheden Neem je laptop mee.
Contact infoBDK@hu.nl
Datum Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16:00 uur
Locatie Wordt later bekendgemaakt.
Adres Wordt later bekendgemaakt.
Programma Elk jaar organiseert Studievereniging Forum aan het begin van het nieuwe studiejaar een introductiekamp. Ook dit jaar zullen er weer een paar honderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Zie het rooster dat je tijdens de opleidingsintroductie ontvangt.
Naam instituut Instituut Business Administration
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Boekenlijst De boekenlijst vind je op de website van ‘Studystore’. Jouw opleiding heeft de boekenlijsten aangeleverd bij Studystore, zodat je alles overzichtelijk kunt terugvinden en meteen kunt bestellen.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductiedagen.