Commerciële Economie

Welkom bij Commerciële Economie. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Bij de introducties leer je je medestudenten, docenten en opleiding kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Maandag 28 augustus
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Locatie Economie & Management
Adres Daltonlaan 500
Programma Tijdens deze introductie staat de binding met je studiegroep en studieloopbaanbegeleider centraal. Evenals het leggen van een basis voor het optimale studiesucces. Verder hoor je in welke klas je bent ingedeeld.
Tijdens deze dag zal je de nodige kennis opdoen om goed van start te gaan. Je maakt meteen kennis met de professionele beroepspraktijk door middel van een interessant bedrijfsbezoek.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht.
Contact Leontine Regter: leontine.regter@hu.nl
Datum Vrijdag 1 september t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16:00 uur
Locatie Nog even geheime locatie – info volgt later
Adres Wordt later bekend gemaakt
Inhoud Elk jaar organiseert S.v. Forum, de studievereniging van de Faculteit Economie & Management, aan het begin van het nieuwe studiejaar het introductiekamp. Ook dit jaar zullen we weer met tweehonderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken al jaren deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Programma Wordt later gecommuniceerd.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Zie het rooster dat je aan het begin van het studiejaar ontvangt.
Naam instituut Economie & Management
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Boekenlijst De boekenlijsten zijn vanaf 24 juli a.s. te vinden op de website van Studystore. Bestel in eerste instantie boeken voor de eerste periode. Ga vanaf 24 juli naar Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen A-C > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse).
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductie (Startdagen).
Instroommanager Natalie Teeken

Switchers en opnieuw instromen dit jaar? Uitgesteld BSA?

Ben je binnen de HU van studierichting gewisseld, of stroom je opnieuw in jaar 1 in, beantwoord dan de vragen via deze link en meld je op de introductiedag voor de speciale informatie t.a.v. het instromen met en zonder uitgesteld BSA. Let op: ook al ben je bekend met de opleiding, de introductiedagen zijn ook verplicht voor jou.