Creatieve Therapie (Amersfoort)

Welkom bij de Bachelor Creatieve Therapie. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je  informatie over de introductie en je eerste collegedag. We beginnen in de eerste lesweek op maandag 4 september met twee dagen die het karakter hebben van een introductie. We noemen dat het “landen en leren” programma en het is er op gericht een vliegende start te maken met je studie.

Datum Maandag 4 september 2017 = tevens eerste collegedag.
Tijd 9.00 uur
Locatie HU Amersfoort
Adres De Nieuwe Poort 21, Amersfoort
Programma Tijdens de “landen en leren” dagen maak je kennis met aspecten die gerelateerd zijn aan je studie, zoals: het gebouw, studiegenoten, groepen, roosters, het HBO, hoe we hier werken/ leren, enz.
Kosten €10,-  (gelieve contant mee te nemen).
Inschrijven Deze dag wordt beschouwd als de eerste studiedag, dus je wordt verwacht aanwezig te zijn.
Contact Astrid Woordes: astrid.woordes@hu.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd 9.00 uur
Naam instituut HU Amersfoort
Adres De Nieuwe Poort 21, Amersfoort
Boekenlijst Bestel je boeken vanaf begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Amersfoort > Periode 2017- 2018 > Opleidingen A-C > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Je bent ingeschreven voor en toegelaten tot de opleiding.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt op de “landen en leren” dagen.
Intakecoördinator Astrid Woordes: astrid.woordes@hu.nl