Built Environment

Welkom bij de Bachelor Built Environment voltijd! Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan om hier aan deel te nemen.  Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Maandag 28 augustus 2017
Tijd 9.00 tot 12.00 uur
Locatie Instituut Gebouwde Omgeving
Adres Padualaan 99 (de Uithof), Utrecht
Programma Tijdens de introductiedag maak je kennis met je leerteam en leerteambegeleider. Je ontmoet je medestudenten én docenten van Built Environment.
Kosten Geen
Inschrijven Je hoeft je niet aan te melden voor de opleidingsintroductie.
Contact Maike Mertens: maike.mertens@hu.nl
Datum Maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september 2017
Tijd Maandag 12.00 uur tot vrijdag 12.00 uur
Locatie Epe, Gelderland
Adres Veenweg 9, 8162 RJ, Epe
Programma Elk jaar vertrekt de U.T.V. naar Epe om daar de nieuwe lichting studenten kennis te laten maken met elkaar, de studie en de studievereniging. Op het introductiekamp vinden veel verschillende activiteiten plaats. Van een estafetteloop tot het bouwen van een spaghettibrug. Vaak betekent deze week de aftrap van je studententijd!
Op maandag verkennen de eerstejaars eerst de stad Utrecht. In de middag vertrekken we naar de kamplocatie, waar in de loop van de week educatieve spellen en gezelligheidsactiviteiten plaatsvinden. De dagen sluiten wij af in de tijdelijke discotheek. In deze intensieve week zal inspanning afgewisseld worden met ontspanning.
Kosten De introductieweek kost € 95,-. Hier zitten de heenreis, maaltijden, verblijf, toegang tot de discotheek, activiteiten en de mogelijkheid tot lidmaatschap (eerste jaar gratis, t.w.v. € 25,-) bij inbegrepen.
Inschrijven Inschrijfformulier.
Bijzonderheden Tijdens de introductie zullen bedrijven en medewerkers van de HU uitgenodigd worden om kennis te maken met de nieuwe studenten.
Contact Contact met de introductiecommissie kan via introkern@gmail.com. Ook kan er met de studievereniging contact worden opgenomen via bestuur@utvweb.nl. Telefonisch is de vereniging is te bereiken via het nummer: 06-41166659.
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd  9.00 uur
Naam instituut Gebouwde Omgeving
Adres Padualaan 99 (de Uithof), Utrecht
Boekenlijst Bestel je boeken vanaf begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen A-C > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Hier vind je de toelatingseisen voor de opleiding.
Cursussen of voorbereidingen Zorg ervoor dat je al een keer op de HUbl-pagina’s van tbbe-v01pscc-17,  tbbe-v01reki-17 en tbbe-v02pro2-17 hebt gekeken. Op de introductiedag van 28 augustus krijg je hier meer informatie over.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens de introductiedag op maandag 28 augustus.
Intakecoördinator Maike Mertens: maike.mertens@hu.nl