Facility Management (Amersfoort)

Welkom bij de opleiding Facility Management. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductiedagen, deze vallen samen met de eerste 2 weken van je opleiding (startdatum: 4 september 2017). In deze eerste 2 weken leer je je medestudenten, docenten en de opleiding beter kennen. Je zal ook met de klas een bezoek brengen aan een bedrijf. Wij wensen je veel plezier!

Datum Dinsdag 5 september – vrijdag 15 september 2017
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Let op: voor dinsdag 5 september geldt een afwijkende starttijd: Tussen 8-9 uur melden op Nieuwe Poort 21.
Locatie Instituut Business Administration
Adres Nieuwe Poort 21, 3812 PA Amersfoort
Programma De opleidingsintroductie is in de eerste 2 weken van je opleiding. Op de eerste dag van de introductie hoor je in welke klas je bent ingedeeld en hoe je rooster er uit zal zien. In de volgende dagen maak je kennis met je medestudenten en met de opleidingsorganisatie. Door middel van groepsactiviteiten, teambuilding, workshops en testprogramma’s verkrijg je een beeld van je sterke punten en jouw aandachtspunten. Je wordt wegwijs gemaakt in de opleidingssystemen en je krijgt inzicht in de voor jouw beste manier van studeren. Je komt in contact met ouderejaarsstudenten en je maakt kennis met het beroepenveld door een bezoek te brengen aan een bedrijf en in gesprek te gaan met oud-studenten (alumni) die werkzaam zijn in een bedrijf. Aan het eind van de introductieperiode maak je een persoonlijk ontwikkelplan dat de basis is voor een succesvol eerste opleidingsjaar. We sluiten de introductieweken aan het eind van de tweede week feestelijk af met een hapje en een drankje.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht
Bijzonderheden Neem op de eerste dag je laptop mee.
Op deze dag krijg je te horen in welke klas je bent ingedeeld en hoe je rooster er uit ziet.
De introductieweken maken zoals gezegd deel uit van het studieprogramma van de eerste periode en leveren studiepunten op. Mis het dus niet!
Contact opleidingFM@hu.nl
Datum Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16:00 uur
Locatie Wordt later bekendgemaakt.
Adres Wordt later bekendgemaakt.
Programma Elk jaar organiseert Studievereniging Forum aan het begin van het nieuwe studiejaar een introductiekamp. Ook dit jaar zullen er weer een paar honderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Dinsdag 5 september 2017
Tijd Zie het rooster dat je tijdens de opleidingsintroductie ontvangt.
Naam instituut Instituut Business Administration
Adres Nieuwe Poort 21, Amersfoort
Boekenlijst De boekenlijsten zijn vanaf 1 juli 2017 te vinden op de website van Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Amersfoort> Periode 2017- 2018 > HU Fac. Economie & Management. Als laatste optie selecteer je als nieuwe eerstejaars student ‘voltijd jaar 1 Propedeuse NL’. Kies hierna je opleiding.
Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductie.