Farmakunde

Welkom bij Farmakunde. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan de introducties te volgen.  Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Donderdag 31 augustus 2017
Tijd 9.00 – 15.00 uur
Locatie Instituut Paramedische Studies, Opleiding Farmakunde
Adres Bolognalaan 101, 3584 CJ Utrecht
Programma In de centrale hal word je welkom geheten door de introductiecommissie. We beginnen met een algemene introductie, gevolgd door lunch en een rondleiding. Deze dag krijg je ook informatie over je rooster, je klas en alles wat je nodig hebt om de week daarop goed voorbereid aan je studie te beginnen.

09.00 – 09.30 uur Aanmelden
09.30 – 10.00 uur Openingscollege door mw. Jenny van Gent, coördinator VT jaar 1 en 2
10.00 – 12.00 uur Kennismaken met de klas en studieloopbaanbegeleider (slb)
12.00 – 12.30 uur Lunch
12.30 – 14.30 uur Klasactiviteit Utrecht Science Park
14.30 – 15.00 uur Afsluiting door mw. Jenny van Gent, coördinator VT jaar 1 en 2

De lunch wordt aangeboden door Hogeschool Utrecht. Houd er rekening mee dat koffie en thee in het gebouw alleen verkrijgbaar zijn via contactloos betalen. Het is verstandig om een OV-chipkaart of OV-studentenkaart bij je te hebben.

Kosten Geen
Inschrijven We verwachten dat je goed voorbereid van start gaat met je studie. We willen je dan ook nadrukkelijk aanbevelen om bij de introductiedag aanwezig te zijn.
Bijzonderheden We verwachten dat je goed voorbereid van start gaat met je studie. We willen je dan ook nadrukkelijk aanbevelen om bij de introductiedag aanwezig te zijn.
Contact Onderwijs coördinator Farmakunde via onderwijscoordinatoren.IPS@hu.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd 9.00 uur
Naam instituut Instituut Paramedische Studies, Opleiding Farmakunde
Adres Heidelberglaan 7, Utrecht
Boekenlijst De boekenlijst voor jouw opleiding vind je via de boekenlijstzoeker op de website Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen D-J > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Vanaf begin juli staan hier de meest actuele boekenlijsten die de HU samen met Studystore heeft opgesteld.
Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Naast studieboeken gebruik je tijdens je studie ook cursushandleidingen. Het is noodzakelijk dat je op de eerste dag van de studie de cursushandleiding bij je hebt. Je ontvangt een e-mail met de pdf van de cursushandleiding van Werkveld 1. De studiegids vind je op de website ‘Studiegids’.
Klassenindeling Tijdens de introductiedag (donderdag 31 augustus) hoor je in welke klas je zit. Op deze dag ontvang je ook nog een mail met je klascode en alle gegevens om goed van start te gaan.