Huidtherapie

Welkom bij Huidtherapie! Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je informatie over de introductiedag. Daar leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Ook vind je informatie over de eerste lesdag en voorbereidingen voor de studie. Wij wensen je alvast een goede en leerzame tijd toe op de opleiding en veel studieplezier!

Datum Donderdag 31 augustus 2017
Tijd 10.30 uur (tot ongeveer 17.30 uur)
Adres Bolognalaan 101, Utrecht (Uithof)
Programma Tijdens de dag staan kennismaking, gezelligheid en informatie centraal. Lees voor meer informatie ook deze introductiebrief.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig
Contact Yasunary Dijksteel: yasunary.dijksteel@student.hu.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd 09.00 uur
Naam instituut Instituut Paramedische Studies
Adres Heidelberglaan 7 Utrecht Uithof
Boekenlijst De boekenlijst voor jouw opleiding vind je via de boekenlijstzoeker op de website Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen D-J > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Vanaf begin juli staan hier de meest actuele boekenlijsten die de HU samen met Studystore heeft opgesteld. Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat.
Toelatingseisen Materialenlijst
De materialenlijst bestel je via de website van Impex. Deze materialen heb je in de eerste schoolweek nodig.
Hepatitis B
Gedurende het praktijkonderwijs en/ of tijdens stages behandelen studenten patiënten. Hepatitis B vormt een risico tijdens de beroepsuitoefening, die door vaccinatie uit te schakelen is. Daarom is vaccinatie tegen Hepatitis B een voorwaarde is om deel te nemen aan het praktijkonderwijs. Eerstejaars studenten van de Gezondheidszorg opleidingen kunnen voor vaccinatie gebruik maken van het vaccinatieprogramma. Meedoen aan dit vaccinatieprogramma is kosteloos voor 1e jaars studenten. Je kunt je aanmelden voor het  vaccinatieprogramma tot 15 september 2017 via het inschrijfformulier.
Cursussen of voorbereidingen Reader jaar 1 blok A Huidtherapie en studiegids
De reader van het eerste blok (blok A1) staat gepubliceerd op de site Studiemateriaal Huidtherapie. Hier kun je alleen bij met je HU-studentaccount. De readers van de overige blokken worden ook op deze site gepubliceerd. De studiegids vind je op de studiegidswebsite.
Klassenindeling Op de eerste lesdag ontvang je de groepsindeling en het rooster van die week.
Intakecoördinator Akke Tschur: Akke.Tschur@hu.nl

Bericht voor studenten die nog in afwachting zijn van hun eventuele toelating: op 22 augustus is er een algemene brief vanuit de HU verstuurd waarin we de nieuwe studenten welkom heten. Deze brief is geen plaatsingsbewijs, maar een mededeling om je te wijzen op het bestaan van deze site.