International Business & Languages

Welkom bij International Business en Languages! Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over je opleidingsintroductie. Hier leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Maandag 28 augustus 2017
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Locatie Utrecht
Adres Daltonlaan 400, lokaal 1.51
Programma Tijdens de introductie hoor je in welke klas je bent ingedeeld en leer je je klas en studieloopbaanbegeleider kennen. Verder zal je de nodige kennis opdoen om goed van start te gaan. Om alvast de professionele beroepspraktijk te leren kennen, ga je samen met je klas op bezoek bij een bedrijf.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht.
Bijzonderheden Neem je laptop mee.
Contact Katrin Beermann: katrin.beermann@hu.nl
Datum Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16.00 uur
Locatie Wordt later bekendgemaakt.
Adres Info volgt.
Programma Elk jaar organiseert S.v. Forum, de studievereniging van de opleidingen voor Economie & Management, aan het begin van het nieuwe studiejaar het introductiekamp. Ook dit jaar zullen we weer met tweehonderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken al jaren deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten.
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Vanaf maandag 4 september 2017; start afhankelijk van je rooster.
Tijd Zie jouw persoonlijke rooster (dit hoor je tijdens de opleidingsintroductie).
Naam instituut Instituut International Business & Languages
Adres Daltonlaan 400 en 500, Utrecht
Boekenlijst Bestel je boeken begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen D-J > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductie.