Verpleegkunde

Welkom bij de opleiding Bachelor Verpleegkunde. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan de introducties te volgen. Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Donderdag 31 augustus 2017
Tijd Van 9.00 tot 15.00 uur
Locatie Centrale hal
Adres Instituut voor Verpleegkundige Studies, Heidelberglaan 7
Programma Het programma is als volgt:

  • Inloop en registratie
  • SLB (Studieloopbaanbegeleiding) bijeenkomst
  • Lunch en rondleiding

Je ontvangt informatie over je groepscode en het rooster en alles dat je nodig hebt om de week daarop voorbereid aan je studie te beginnen.

Kosten Geen
Inschrijven We verwachten dat je goed voorbereid van start gaat met je studie. Deelname aan deze introductiebijeenkomst is verplicht. Als het je om zwaarwegende redenen niet lukt om aanwezig te zijn, kun je je afmelden via: verpleegkunde@hu.nl
Contact verpleegkunde@hu.nl
Datum Vrijdag 1 september t/m zondag 3 september 2017
Tijd Info volgt.
Locatie Summercamp Heino
Adres Wijhe
Programma Om je studie goed te beginnen en kennis te maken met je nieuwe studiegenoten en aankomend docenten, bieden wij je de mogelijkheid om een ONVERGETELIJK INTRODUCTIEKAMP mee te maken! Dit jaar zal het introductiekamp in het teken staan van feestdagen. Tijdens het kamp word je ingedeeld in een groep en elke groep krijgt een feestdag toegewezen. Vanaf het moment dat je uit de trein stapt ben je in themakleding om je groep te promoten. Aansluitend bij het thema zullen er leuke activiteiten zijn en is er natuurlijk elke avond een feest waar de nodige dansjes worden gewaagd. Kortom: het wordt een onvergetelijk weekend!
Kosten De kosten zullen €45,- bedragen. Dit is inclusief de maaltijden, accommodatie, drankjes overdag en de afterpartees!
Inschrijven Ben je al nieuwsgierig of wil je je opgeven? Kijk dan op onze gloednieuwe website: introkampvpkbmh.com.

LET OP! VOL = VOL!

Contact introductiekampvpkbmh@hu.nl
Datum Dinsdag 5 september 2017
Tijd Volgens het rooster dat je tijdens de opleidingsintroductie ontvangt.
Naam instituut Instituut Verpleegkundige Studies
Adres Volgens het rooster dat je tijdens de opleidingsintroductie ontvangt.
Boekenlijst Bestel je boeken vanaf begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen M-Z > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Hepatitis B-vaccinatie is voor de opleiding Bachelor Verpleegkunde verplicht.
Je kunt je aanmelden voor het  vaccinatieprogramma tot 15 september 2017 via het inschrijfformulier.
Voor de VTV-lessen (verpleegtechnische vaardigheden) en vaardigheidstoetsen is het noodzakelijk een uniformjasje te hebben. Er zijn  passessies op gepland op 4, 5 en 6 september tussen 10-17 uur aan de Heidelberglaan 7. In de bestellijst vind je een link naar de website voor een indruk van de modellen.
Klassenindeling Donderdag 31 augustus 2017 wordt deze bekendgemaakt.
Intakecoördinator verpleegkunde@hu.nl