Leraar Aardrijkskunde

Welkom bij de Bachelor Leraar Aardrijkskunde voltijd. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductie die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan om hier aan deel te nemen.  Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Woensdag 30 augustus 2017
Tijd 10.00 uur – 20.00 uur
Locatie Instituut Archimedes (zie de monitor in de hal voor het lokaal)
Adres Padualaan 97 (De Uithof), Utrecht
Programma De eerste dag maak je kennis met je klasgenoten en met enkele docenten van de opleiding. Tevens is deze dag een eerste kennismaking met het vak aardrijkskunde. We geven je alle praktische informatie over de opleiding en je krijgt je rooster uitgereikt. Een detailoverzicht van het programma wordt aan het begin van de dag uitgereikt.
Kosten Geen
Inschrijven Je hoeft je niet aan te melden voor de opleidingsintroductie.
Bijzonderheden We vragen je het volgende mee te nemen:

Fiets, eventueel kun je een OV fiets huren op Utrecht CS. Vergeet voor een OV fiets geen account aan te maken op ns.nl. Bij slecht weer: vergeet niet je regenkleding mee te nemen.

Contact Vincent van der Maaden: vincent.vandermaaden@hu.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Het rooster wordt tijdens de introductiedag bekendgemaakt.
Naam instituut Instituut Archimedes
Adres Padualaan 97 (De Uithof), Utrecht
Boekenlijst De boekenlijst van je opleiding kun je vinden via de boekenlijstzoeker op studystore.nl. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen K-L > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Vanaf begin juli vind je daar de meest actuele boekenlijst die de HU samen met Studystore heeft opgesteld. Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Mbo-4 diploma, havo 5 diploma
Klassenindeling Deze wordt tijdens de introductiedag bekendgemaakt.
Intakecoördinator Vincent van der Maaden: vincent.vandermaaden@hu.nl