Logistiek en Economie

Welkom bij de opleiding Logistiek en Economie. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductiedag die op 29 augustus plaatsvindt. Om een vliegende start te maken met je studie, is het noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Zo leer je je medestudenten, docenten en de opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Dinsdag 29 augustus
Tijd 9.00 – 17.00 uur
Locatie Instituut Business Administration
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Programma Tijdens deze introductie hoor je in welke klas je bent ingedeeld en ontvang je je rooster. Daarnaast zal je aan de hand van workshops kennis opdoen om goed van start te gaan. De introductiedag wordt afgesloten met een hapje en drankje.
Kosten Geen
Inschrijven Niet nodig, aanwezigheid verplicht.
Bijzonderheden Neem je laptop mee.
Contact infoLE@hu.nl
Datum Vrijdag 1 t/m zondag 3 september 2017
Tijd Rond 16.00 uur
Locatie Wordt later bekendgemaakt.
Adres Wordt later bekendgemaakt.
Programma Elk jaar organiseert S.v. Forum, de studievereniging van de opleidingen voor Economie & Management, aan het begin van het nieuwe studiejaar het introductiekamp. Ook dit jaar zullen we weer met tweehonderd eerstejaars studenten het leukste introductieweekend van de HU beleven. Om een tipje van de sluier op te lichten: een heerlijke barbecue, een zenuwslopende zeskamp en een spetterend einde in de vorm van een themafeest maken al jaren deel uit van het vaste programma! Hier kun je alvast de Huisregels en het Alcohol & Drugsbeleid lezen.
Kosten €100,- incl. verblijf en eten
Inschrijven Vul het aanmeldformulier in.
Contact introkamp@svforum.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Wordt bekendgemaakt tijdens de opleidingsintroductie.
Naam instituut Instituut Business Administration
Adres Daltonlaan 500, Utrecht
Boekenlijst De boekenlijsten zijn vanaf 1 juli 2017 te vinden op de website van Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > locatie Utrecht > periode 2017- 2018 > Opleidingen K-L > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Selecteer Hogeschool Utrecht > locatie Utrecht > periode 2017- 2018 > HU Fac. Economie & Management. Als laatste optie selecteer je als nieuwe eerstejaars student ‘voltijd jaar 1 Propedeuse NL’. Kies hierna je opleiding.
Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Klassenindeling Wordt bekendgemaakt tijdens opleidingsintroductiedagen.