Wegwijs HU en omgeving – Concept

HU Honours

Wil jij het beste uit jezelf en je studie halen? Ben je creatief? Ondernemend? Proactief? Slim? Dan is honoursonderwijs vast iets voor jou. Lees verder in Ask HU.

 

HU Bibliotheek

Als je student aan Hogeschool Utrecht bent, ben je automatisch lid van de Hogeschool Utrecht Bibliotheek (HUB). Lees verder in Ask HU.

 

HU Decanen

Je kunt bij een studentendecaan terecht voor informatie, advies en/of begeleiding bij het aanpakken van vragen of problemen tijdens je studie. Lees verder in Ask HU.

 

HU Locaties

De HU heeft een vestiging in Amersfoort en de rest van de locaties zijn voornamelijk gevestigd op het Utrecht Science Park (de Uithof). Een overzicht van alle HU-locaties vind je op HU-web Locaties.

Parnassos Cultuurcentrum

Dit is het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Als student van de HU kun je hier ook cursussen volgen. Lees verder op site Parnassos.

Sporten

Sportcentrum Olympos op De Uithof is hét studentensportcentrum in Utrecht en is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers in het Utrechtse hoger onderwijs. Lees verder in Ask HU.

 

Studentenhuisvesting

Utrecht is een populaire studentenstad. Veel mensen willen in Utrecht studeren en wonen. Lees verder op site Studentwoningen.

 

Studieverenigingen

Hogeschool Utrecht (HU) telt ongeveer 17 studieverenigingen, 1 studentenvereniging in Amersfoort, 3 HU brede verenigingen en 1 stichting die fungeert als koepel voor deze verenigingen, OSHU. Lees verder in Ask HU.

Winkels en horeca Uithof

Geen zin je eigen boterhammen mee te nemen? Op de Uithof zijn diverse horecagelegenheden waar je kunt lunchen. Er is ook een supermarkt. Overzicht winkels en horeca op site Universiteit Utrecht.