Doe mee!

1 november 2017 tot 1 juli 2018

Pilot Videofeedback: GoReact

Wil je uitproberen of GoReact als videofeedbacktool binnen je opleiding van toegevoegde waarde is? Meld je dan aan voor de pilot met GoReact.

Lees verder
Elke donderdag vanaf 31 mei t/m 5 juli

GradeWork Proeflokaal

In deze wekelijkse co-creatiesessies van GradeWork kun je inspiratie opdoen, ervaringen met collega's uitwisselen en vragen stellen aan een adviseur. Meld je hier aan!

Lees verder
voorjaar 2018

Quizzes.Next – de nieuwe quizmodule van Canvas

Canvas heeft een eigen quizmodule binnen het platform. Op dit moment werken ze aan een nieuwe versie met wat meer (visuele) opties en gemakkelijker in gebruik. Ben je nieuwsgierig naar deze (BETA) versie? Meld je dan met dit formulier aan voor dit experiment in het Canvas-Proeflokaal!

Lees verder
T/m zomer 2018

Een account in JWPlayer (videoplatform)

De JWPlayer is een videoplatform speciaal voor de HU, waar ontwikkelaars, docenten en straks ook studenten veilig eigen videomateriaal kunnen plaatsen. Vanuit de JWPlayer kan je vervolgens die video's publiceren binnen Canvas. Vraag hier een account aan.

Lees verder
2018

Aan de slag met TestVision

De aanbesteding Digitaal Toetsen voor de nieuwe HU brede online toetsapplicatie is succesvol afgerond. Afgelopen week is het contract ondertekend met de leverancier van TestVision, Teelen Kennismanagement.

Lees verder