Doe mee!

3 oktober 14:00 tot 15:00

Demo TeacherToolbox

De TeacherToolbox is een applicatie waarmee je als docent je onderwijs kan verreiken. Binnen de HU is er momenteel geen (toegankelijk) overzicht welke applicaties ingezet (kunnen) worden in het onderwijs. De TeacherToolbox speelt hierop in. Het is een handig hulpmiddel om educatieve tools te vinden. Denk je graag mee als docent of student, wil je graag het prototype beoordelen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst van 3 oktober!

Lees verder
elke 2 weken in september, oktober en november

MijnHU – studentenportal development

Met de ontwikkeling van MijnHU in het vooruitzicht hebben we een groep studenten nodig die feedback geeft op de voortgang. Hierdoor kunnen we meteen aanpassingen maken in ontwerp en functionaliteit zodat MijnHU doet wat jullie willen!

Lees verder
September - December

Proeftuin: Interactieve video

Van een video kijken alleen hoef je niet perse iets te leren. De context en opdracht waarmee je een video kijkt is cruciaal. Maar je kan nog een stap verder: interactieve video.

Lees verder
Periode A en B 2017

Pilot Quizworks

In het komende jaar kunnen docenten van de HU de quiztool van Quizworks uitproberen. Wil jij dat ook? Meld je dan aan.

Lees verder
5 sep

DLO EscapeRoom game

Via onze spannende escape room game kunnen docenten en medewerkers ontdekken wat er nu speelt bij DLO en het DLO programma leren kennen. De escape room game hebben we tijdens de jaaropening voor het eerst ingezet. In ongeveer één uur is de game te spelen. We beginnen met een korte instructie waarna jullie aan de slag kunnen met het spel. De game kan in een vergaderruimte gespeeld worden en wij nemen alles mee wat nodig is om de game te spelen.

Lees verder