3 oktober 14:00 tot 15:00

Demo TeacherToolbox

De TeacherToolbox is een applicatie waarmee je als docent je onderwijs kan verreiken. Binnen de HU is er momenteel geen (toegankelijk) overzicht welke applicaties ingezet (kunnen) worden in het onderwijs. De TeacherToolbox speelt hierop in. Het is een handig hulpmiddel om educatieve tools te vinden. Denk je graag mee als docent of student, wil je graag het prototype beoordelen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst van 3 oktober!

Tijdens het ontwikkelen betrekken we de de docenten (de primaire doelgroep) intensief om feedback op te halen. Hierdoor sluit de tool optimaal aan bij de wensen van deze groep. We hebben al verschillende bijeenkomsten gehad met docenten om de eerste opzet van het prototype door te nemen. Dit waren zeer waardevolle bijeenkomsten waarin we de feedback hebben verwerkt in de nieuwste versie van de Toolbox.

De demo wordt gegeven tijdens de DLO parade van 14:00 tot 15:00. Er is op de parade nog veel meer te zien dus reserveer extra tijd om met andere projecten van DLO in contact te komen.

Onderwerp
TeacherToolbox

Doe mee!

Doe mee!

Bedankt voor je bericht!