Podium

Podium

Initiatief

Een initiatief van Hogeschool Utrecht voor cultuur en debat. Door studenten, voor studenten en alle andere geïnteresseerden. We bevragen, leren, onderzoeken en brengen samen. We zijn nieuwsgierig, scherp en gaan met elkaar in gesprek. We organiseren spraakmakende talkshows, actuele debatten, creatieve workshops en culturele lezingen. Online en op locatie.

Voorbeelden van onze activiteiten in het najaar: Utrecht Maakt Kennis: een maandelijks lectorendebat, Een uur met…: een programma in samenwerking met het Student Support Center, Political Junkie over de Amerikaanse verkiezingen, Op de Bank een journalistieke talkshow. Verder bieden we een aantal creatieve workshops en komen er nog meer programmaseries aan.

Gemeenschapsvorming en studentbetrokkenheid
Bij Podium ontmoeten studenten, docenten, onderzoekers en publiek elkaar. Studenten van verschillende opleidingen komen met elkaar in contact en kennis van de verschillende instituten en kenniscentra van de HU komt bij elkaar in Podium.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in het programma van Podium of ben je HU-student en wil je aan de slag als programmamaker bij Podium? Kijk voor meer informatie op de website.