Over ons

Over ons

Onze communicatieopleiding leidt studenten op tot gewilde, vaardige communicatieprofessionals die vanuit een strategische blik in een steeds veranderende context hun weg kunnen vinden, anderen de noodzakelijke handvatten kunnen bieden en hun professionele ontwikkeling richting kunnen geven. Dit vatten we samen in onze kernwaarden: Persoonlijk sterk, Strategisch vaardig met een visie op het vak.

Een sterke samenwerking met de beroepspraktijk is belangrijk voor studenten. Studenten werken gedurende de hele opleiding aan opdrachten in co-creatie met de beroepspraktijk; in echte leersituaties, met echte vraagstukken en ethische dilemma’s.

Deze bureausetting is een leer- en werkomgeving waar studenten gedurende een bepaalde periode (semester) aan de slag gaan met het bedenken en toepassen van oplossingen voor professionele vraagstukken uit de beroepspraktijk. De complexiteit van deze vraagstukken neemt ieder jaar toe.

Meer informatie over de opleiding Communicatie Voltijd of Deeltijd

Ondersteuning

Studenten krijgen tijdens het uitvoeren van hun opdrachten en in hun ontwikkeling als communicatieprofessional ondersteuning via inspiratiesessies, leerteambijeenkomsten en feedback (consultaties) van specialisten.

 

Mogelijke samenwerkingen

Heb jij een communicatie gerelateerde opdracht die je graag zou uitbesteden aan een van onze aanstormende junior communicatieprofessionals? Of wil jij jouw kennis en expertise delen in een gastcollege? Bekijk direct de verschillende mogelijkheden.

Bekijk alle mogelijkheden