4

Intro

Welkom op deze pagina over verstaanbaarheid bij kinderen. Met de Schaal voor Verstaanbaarheid (ICS-Digitaal) kunnen ouders aangeven hoe goed hun kind in verschillende situaties wordt verstaan. De uitkomsten van de ICS-Digitaal kan de logopedist gebruiken bij het verbeteren van de verstaanbaarheid. De ICS-Digitaal is binnen het project SPEECH ontwikkeld.

SPEECH

ICS-Digitaal voor ouders

Hoe goed kunt u uw kind verstaan? En de vriendjes van uw kind? Of onbekenden? Klik op de onderstaande link en vul de ICS-Digitaal voor ouders in. U krijgt dan snel een indruk of de verstaanbaarheid van uw kind zich normaal ontwikkelt of dat u beter contact op kunt nemen met een logopedist. Maakt u zich zorgen over de spraak- en taalontwikkeling? Neem dan altijd contact op met een logopedist in de buurt.

Naar ICS-Digitaal voor ouders

ICS-Digitaal voor onderzoekers

Wil je voor je wetenschappelijk onderzoek gebruik maken van de ICS-Digitaal en gebruik maken van de beveiligde database? Dat kan als geregistreerd onderzoeker. Heb je inloggegevens? Dan kun je hier verder naar de ICS-Digitaal voor onderzoekers. Ben je nog niet aangemeld als geregistreerd onderzoeker? Stuur dan een mail naar anniek.vandoornik@hu.nl

Naar ICS-Digitaal voor onderzoekers

De ICS-Digitaal is ontwikkeld door HU, UU en CSU. De digitale tool is gebouwd door Beexy - Behavioral Experiment Software. Dit is financieel mogelijk gemaakt door het Damsté-Terpstra fonds.