Team Onderwijs Uitvoeren van TLN zoekt versterking

Team Onderwijs Uitvoeren van TLN zoekt versterking

TLN-team Onderwijs Uitvoeren zoekt versterking

Het team (expertisegebied) Onderwijs Uitvoeren van het Teaching & Learning Network zoekt versterking. Ben jij een ster op het gebied van hbo-didactiek en een bevlogen onderwijsprofessional? Wil je jouw expertise graag met anderen delen en je eigen senioriteit en die van collega’s verder ontwikkelen en verduurzamen? Mogelijk ben jij dan degene die we zoeken.

Vanwege de komst van een grote groep nieuwe docenten met ingang van het nieuwe schooljaar is TLN op dit moment op zoek naar docenten die (nieuw) collega-docenten kunnen begeleiden bij hun didactische ontwikkeling. Dit betreft de begeleiding van collega’s in de dagelijkse praktijk van het hbo-onderwijs en de ontwikkeling en uitvoering van de meer gestructureerde leertrajecten als de Basiskwalificatie Onderwijs Uitvoeren (Begeleiden, BOU). Professionals met expertise en ervaring op het gebied van de begeleiding van studenten en online didactiek worden in bijzonder uitgenodigd om te reageren.

In principe vragen we van collega’s dat zij zich voor minimaal een paar jaar en voor een dag per week aan het TLN-team willen verbinden, maar bij veelgevraagde expertises zijn andere vormen van betrokkenheid bij TLN bespreekbaar. Voor meer informatie over je eventuele bijdrage aan TLN kun je contact opnemen met Aart van Bruggen, netwerkregisseur van TLN: aart.vanbruggen@hu.nl of 06-20612432