Copyrighted

Start training Onbewuste vooroordelen - unconscious bias

Hoewel we het ons vaak niet bewust zijn hebben we allemaal bepaalde vooroordelen over mensen die anders zijn dan wij. Wil jij samen met collega’s nadenken over onbewuste voorkeuren en vooroordelen? Samen met het Netwerk Diversiteit & Inclusie organiseert TLN dit schooljaar een aantal trainingen om hierover met elkaar in gesprek te gaan. De eerste training is op 26 september. Zie verder bij 'Nieuws'.

Lees verder
6364074

'Help, ik ben docent!': didactiek voor nieuwe docenten

Je bent onlangs als docent gestart in het hbo-onderwijs en zou graag je eerste ervaringen in de onderwijspraktijk willen uitwisselen met andere nieuwe collega's. Ook zou je nog wat tips en theoretische ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van hbo-didactiek. Schrijf je dan in voor deze cursus.

lees verder bij 'Nieuws'
ux-indonesia-qC2n6RQU4Vw-unsplash

BKE-assessment doen vóór de kerstvakantie 2022? Dat kan!

Vanaf medio september kun je je inschrijven voor BKE - assessments zodat je voor de deadline van 31 december 2022 je toetsbekwaamheid aan kunt tonen. Als je in aanmerking denkt te komen voor een vrijstelling kun je deze aanvragen bij de certificeringscommissie. Zie verder op deze webpagina.

Lees verder
Games

HU - visie op onderwijs en onderzoek en TLN

Op de opening van het schooljaar 2022 – 2023 is de nieuwe HU - visie op onderwijs en onderzoek gepresenteerd. In de visie worden richtinggevende uitspraken gedaan en in het kader daarvan thema’s en onderwerpen benoemd die relevant zijn bij het voorbereiden van toekomstige hbo-professionals op een dynamische beroepspraktijk. Hoe speelt TLN op deze thema's en onderwerpen in?

Lees verder bij 'Nieuws'

Samen werken, samen leren

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Vraag stellen

Heb jij of heeft jouw team een onderwijs(leer)vraagstuk over (afstands)onderwijs &- onderzoek of een ander thema? We kunnen jou en je team begeleiding bieden bij de ontwikkeling van onderwijs en onderzoek.
Hier helpen wij je verder!

Stel ons een vraag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

*  Website URL
*  E-mailadres:
*  CAPTCHA code:   

TLN english description