Het Teaching & Learning Network (TLN)  zoekt een expertiseleider Onderwijs Uitvoeren

Het Teaching & Learning Network (TLN) zoekt een expertiseleider Onderwijs Uitvoeren

Het Teaching & Learning Network (TLN) is op zoek naar een enthousiaste expertiseleider Onderwijs Uitvoeren. Een collega, die kan inspireren en verbinden en samen met andere professionals binnen het netwerk werkt aan de ontwikkeling van de hbo-onderwijs – en onderzoekpraktijk. Iemand die zelf verbonden is met de praktijk en daar kennis en ervaring in heeft opgedaan die zij/hij graag wil delen met collega’s.

Iemand die nieuwsgierig is en de juiste vragen stelt, die moeilijke gesprekken en complexe situaties en vraagstukken niet uit de weg gaat maar juist als een kans én uitdaging ziet. Een cultuurbouwer, kennisverspreider – en verbinder, een expeditieleider bij het leren, innoveren en professionaliseren. Een gerespecteerde sparringpartner voor mede-professionals. Iemand die niet in schotten maar in openingen denkt.

Een professional die vanuit het hart en met moed werkt aan de versterking van hbo-opleiding en die actief richting wil geven aan leerprocessen en (leer)teamontwikkeling. Een open en gerespecteerde sparringpartner voor collega-professionals.

Expertiseleider binnen TLN is een rol, geen functie. Je combineert je rol met uitvoerende activiteiten binnen het Netwerk. Net als alle leden van het TLN-team heeft de expertiseleider een thuisbasis bij een opleiding, lectoraat of ander onderdeel binnen de HU. Je bent beschikbaar voor circa 0,4 fte.

Voor vragen over thema’s en activiteiten van het expertisegebied Onderwijs Uitvoeren kun je terecht bij waarnemend expertiseleider anne.khaled@hu.nl. Neem voor een volledige omschrijving van het profiel van expertiseleider en het verloop van het keuzeproces contact op met netwerkregisseur TLN, aart.vanbruggen@hu.nl. Je kunt tot en met vrijdag 9 april 2021 je belangstelling voor het vervullen van de rol van expertiseleider kenbaar maken.