Teamsessie: samen aan de slag met Canvas

Teamsessie: samen aan de slag met Canvas

Als docent werk je vast al enige tijd met Canvas. De ervaring leert dat veel docenten nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden of een andere inrichting van hun cursus. Maar dat moet natuurlijk ook passen in de afspraken die je eerder met je team hebt gemaakt over werken met Canvas. Als e-adviseurs bieden wij een teamsessie aan om samen de mogelijkheden te verkennen.

Extra functionaliteiten

Hoe kan je het eigen onderwijsontwerp het best vertalen naar de cursussen in Canvas? Daar willen wij samen met jou en je team naar kijken. Denk hierbij aan een heldere structuur van het template of het gebruik van extra functionaliteiten die nu nog onbenut blijven. Misschien willen jullie een start gaan maken met Formatief Toetsen in de cursussen. Canvas biedt een grote variatie aan mogelijkheden en we denken graag met jullie mee tijdens een teamsessie.

Wegwijs in Canvas

Enthousiast? Bespreek het met je team en neem contact met ons op voor een afspraak! Uiteraard kun je ons ook nog steeds benaderen voor een 1-op-1 adviesgesprek. Nieuw bij de HU? Als e-adviseur maken we je graag wegwijs in Canvas!

Contact

Mirjam Broekema, Bram Tap, Karin van Strijen – e-adviseurs TLN: e-adviseurs@hu.nl. Of kijk op de website van Teaching & Learning Network: e-adviseurs.