Integrale Veiligheidskunde

Welkom bij de Bachelor Integrale veiligheidskunde. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan de introducties te volgen.  Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Maandag 4 september 2017 – donderdag 7 september 2016
Tijd Start 8.15 uur (maandag 4 september)
Einde 13.00 uur (donderdag 7 september)
Locatie Verzamelen Padualaan 101
Adres Padualaan 101 (De Uithof), Utrecht
Programma Integrale Veiligheidskunde heeft een lange en succesvolle traditie van een meerdaagse introductieweek, waarin de nieuwe studenten uitgebreid met elkaar kunnen kennismaken. Deze introductieweek wordt door een groep enthousiaste ouderejaarsstudenten (de introductiecommissie) georganiseerd. Ook is de IVK-studievereniging VESTA betrokken. Verder zijn er docenten aanwezig bij de introductie; zij verzorgen onder meer een aantal lessen. Maar: het is vooral een gezellige week voor en door studenten.
Na een kennismaking met het IVK-team en een inleiding op de studie vertrekken we met bussen naar een externe locatie. Met eigen vervoer vertrekken is niet mogelijk vanwege bepaalde programmaonderdelen. De details van het programma maakt de introductiecommissie pas bij aanvang van de introductieweek bekend.
Kosten €95,-
Inschrijven We verwachten dat álle eerstejaarsstudenten hieraan deelnemen.
Bijzonderheden Je ontvangt bij aanvang van de zomer een email met details voor de introductieweek. In de mail staat een link naar de pagina waarop je de aanmelding voor de introductieweek kunt voltooien, eventueel bijzonderheden kunt noteren, én aan het digitaal betaalverzoek kunt voldoen voor een studentbijdrage. Verdere informatie over de introductieweek volgt in de loop van de zomervakantie.
Contact Bas van Acker, Mike van Mierlo en Vivian van Paridon, introivk@hu.nl
Datum Maandag 11 september 2017
Tijd 8.30 uur
Naam instituut Instituut voor Veiligheid
Adres Padualaan 101 (De Uithof), Utrecht
Boekenlijst Bestel je boeken vanaf begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen D-J > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Je hoeft tijdens de introductieweek geen boeken mee te nemen, maar de opleiding rekent erop dat je je boeken voor blok A binnen hebt als de colleges beginnen. Alle boeken op de lijst worden gebruikt.
Toelatingseisen Laptop
Cursussen of voorbereidingen Zie studiehandleiding van desbetreffende vak.
Klassenindeling Op de eerste dag van het introductiekamp hoor je in welke klas je bent ingedeeld.