De wachtkamer_raw

Welkom bij het HU GEZOND&WEL Centrum

Het HU GEZOND&WEL Centrum is een leer- en zorgomgeving van Hogeschool Utrecht. Studenten verlenen zorg onder deskundige begeleiding van docenten. Door deze begeleiding is de kwaliteit van de behandelingen gegarandeerd. Met uw deelname draagt u bij aan het opleiden van onze toekomstige zorgprofessionals.

Buurtteam

Studenten, inwoners of werkenden op het Science Park kunnen terecht bij het Buurtteam in het HU GEZOND&WEL Centrum. Kom zonder afspraak naar het inloopspreekuur op maandag t/m donderdag van 12.00 tot 16.00 uur. Het Buurtteam ondersteunt bij geldproblemen, eenzaamheid, ongewenste zwangerschap, (faal)angst, verslaving of bijvoorbeeld huisvesting.
Blijf niet rondlopen met je problemen, kom langs!
We zijn alle werkdagen via e-mail te bereiken: sciencepark@sociaal.buurtteamsutrecht.nl

Meer informatie

Geldzaak

Houd je aan het eind van je geld vaak een stukje maand over? Heb je vragen of zorgen over schulden of financiën? Studenten, inwoners of werkenden op het Science Park zijn elke donderdag van 12.00 tot 14.00 uur welkom bij het inloopspreekuur van de Geldzaak. We ontmoeten je graag bij het GEZOND&WEL Centrum van Hogeschool Utrecht.Meer informatie

Interprofessionele benadering

Heeft u één of meerdere vragen op het gebied van uw gezondheid en/of welzijn? Wij heten u van harte welkom in ons HU GEZOND&WEL Centrum voor een verkennend gesprek met studenten van verschillende opleidingen uit het zorg- en welzijnsdomein. Gezondheid gaat namelijk niet alleen over een gezond lichaam, maar ook over bijvoorbeeld zingeving of over het kunnen benutten van een sociaal netwerk. Wij gaan daarom uit van een holistische kijk op de mens. We kijken verder dan de vraag, vanuit een brede visie op gezondheid en welzijn.

Meer informatie en afspraak

Juridisch Studentenloket

Juridische vraag? Wij helpen graag!
Heb je een conflict met je huisbaas, werkgever of bijvoorbeeld de gemeente? Wil je een bedrijf beginnen en heb je vragen over de meest geschikte vorm of contracten? In het Juridisch Studentenloket bieden studenten van de opleiding HBO-Rechten je bij al dit soort vragen en nog veel meer, juridische hulp.

Loop bij ons binnen in het HU GEZOND&WEL Centrum op donderdag van 10.00-14:00 uur.

Meer informatie

Doe mee met onderzoek

Het is mogelijk om mee te doen met lopend onderzoek. Wil je hier graag aan meehelpen?

Meer informatie