De wachtkamer_raw

Welkom bij het HU GEZOND&WEL Centrum

Het HU GEZOND&WEL Centrum is een hybride leer- en zorgomgeving van Hogeschool Utrecht waar studenten onder deskundige begeleiding van docenten zorg verlenen. Door de deskundige begeleiding van docenten is de kwaliteit van de behandelingen gegarandeerd. Door uw deelname draagt u bij aan het onderwijs van onze toekomstige zorgprofessionals.

Het centrum is tijdelijk op woensdag en donderdag alleen in de middag telefonisch bereikbaar, vanaf 13:00-17:00 uur.

Wegwerkzaamheden
Van 13 november t/m 22 december vinden er werkzaamheden plaats aan het fietspad dat voor het HU GEZOND&WEL Centrum loopt. Houdt u er rekening mee dat u mogelijk 5 minuten om moet lopen of fietsen om bij de ingang van het centrum te komen.

HU GEZOND&WEL Centrum

Interprofessionele benadering

Heeft u één of meerdere vragen op het gebied van uw gezondheid en/of welzijn? Wij heten u van harte welkom in ons HU GEZOND&WEL Centrum voor een verkennend gesprek met studenten van verschillende opleidingen uit het zorg- en welzijnsdomein. Gezondheid gaat namelijk niet alleen over een gezond lichaam, maar ook over bijvoorbeeld zingeving of over het kunnen benutten van een sociaal netwerk. Wij gaan daarom uit van een holistische kijk op de mens. We kijken verder dan de vraag, vanuit een brede visie op gezondheid en welzijn.

Meer informatie en afspraak

Buurtteam

Studenten, inwoners of werkenden op het Science Park kunnen gratis terecht bij het Buurtteam in het HU GEZOND&WEL Centrum. Het Buurtteam ondersteunt bijvoorbeeld bij geldproblemen, eenzaamheid, ongewenste zwangerschap, (faal)angst, verslaving of huisvesting.

Meer informatie