Orthoptie (oogzorg)

Orthoptie (oogzorg)

Kinderen, volwassenen of ouderen, kunnen soms flink last hebben van hun ogen. Kinderen kunnen een lui oog hebben of slecht zien, en ook volwassenen kunnen scheel- of dubbelzien of een brilafwijking hebben. Onze studenten van de opleiding Orthoptie zorgen ervoor dat u weer goed ziet. En de oogonderzoeken zijn geheel kosteloos.

Wij nemen we de tijd voor u
Een lui oog, hoofdpijn, scheelzien of een brilafwijking: voorbeelden van problemen die ontstaan als uw ogen niet goed samenwerken. Onze studenten onderzoeken uw oogstand en samenwerking van uw ogen. Maar ook de werking van uw oogspieren. Bij kinderen tot twaalf jaar onderzoeken ze vooral de ontwikkeling van de gezichtsscherpte en de samenwerking tussen de ogen.

En heel belangrijk, de studenten nemen de tijd voor u. Niet alleen voor de adviezen en behandelingen, ook voor al uw vragen — we luisteren graag naar u. En u gaat altijd naar huis met heldere uitleg. Onze bezoekers zijn tevreden:

– “Ze namen écht de tijd en hebben er alles aan gedaan om uit te zoeken hoe ik aan mijn dubbelzien kwam.“
– “Met mijn kind kon ik meteen terecht. En ik kreeg alle ruimte om uitgebreid vragen te stellen.”

Aanmelden en vragen
Hebt u vragen? Neem dan contact op met een medewerker van de kliniek tel.nr. 088 4815777. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:15-12:00 en 13:00-16:00 uur. Tijdens de schoolvakanties Midden-Nederland is de kliniek gesloten.