Praktische informatie

Praktische informatie

Openingstijden HU GEZOND&WEL Centrum (voorheen HU Klinieken)
HU GEZOND&WEL Centrum is een onderwijsinstelling. Dit betekent dat wij gesloten zijn tijdens schoolvakanties Midden-Nederland en andere weken waarin geen onderwijs wordt gegeven.

Contact
☏: 088 481 57 77 (op werkdagen van 08:15-12:00u en van 13:00-16:00u)
✉: hugezondenwelcentrum@hu.nl

Tandprothetiek is te bereiken op een apart nummer. Hier kunt u uw boodschap inspreken en wordt met u contact opgenomen. ☏: 085 2732311

Wettelijke identificatieplicht
U kunt zich op het tijdstip van uw afspraak melden bij de afsprakenbalie. In verband met de wettelijke identificatieplicht zullen wij u op dat moment vragen om een geldige legitimatie. Mocht uw Burgerservicenummer (BSN) nog niet bekend zijn bij ons, dan zullen wij daar ook om vragen.

Adres
HU GEZOND&WEL Centrum (voorheen HU Klinieken)
Bolognalaan 101
3584 CJ Utrecht (Utrecht Science Park)

Afspraak annuleren of wijzigen
Wilt u uw afspraak annuleren of wijzigen? Geef dit dan minimaal 48 uur van tevoren telefonisch door via 088 481 57 77. Zo kunnen we een andere patiënt blij maken met de vrijgekomen plek. En voorkomt u dat we studenten niet kunnen beoordelen. Vergeet u af te zeggen of meldt u zich af binnen 24 uur? Dan loopt u het risico dat u geen afspraak meer kunt maken in het HU GEZOND&WEL Centrum.

P+R Utrecht Science Park en openbaar vervoer
Komt u met de auto? U kunt betaald parkeren op de P+R Science Park. Deze parkeerplaats is rechtstreeks bereikbaar vanaf de snelweg (A28). Hiervandaan rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Tram 22 rijdt zeer regelmatig van en naar P+R Utrecht Science Park. Bezoekers en gasten kunnen in het Utrecht Science Park (USP) betaald parkeren op diverse parkeerterreinen. Ook tegenover het HU GEZOND&WEL Centrum is een parkeerplaats, maar die is vaak vol. Vindt uw route naar P+R Utrecht Science Park hier.

Openbaar vervoer
Vanuit Utrecht Centraal en Utrecht Centrum rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Ook Tram 22 rijdt vanaf Utrect Centraal van en naar Heidelberglaan. Vanuit Utrecht Zuilen en Utrecht Centrum rijdt bus 27 regelmatig naar de halte Heidelberglaan.