Praktische informatie
Praktische informatie

Praktische informatie

Openingstijden HU GEZOND&WEL Centrum (voorheen HU Klinieken)
HU GEZOND&WEL Centrum is een onderwijsinstelling. Dit betekent dat wij gesloten zijn tijdens schoolvakanties en studieweken. Door veranderende lesroosters kunnen kliniektijden veranderen.

Contact
☏: 088 481 57 77 (op werkdagen van 08:15-12:00u en van 13:00-16:00u)
✉: hugezondenwelcentrum@hu.nl

Tandprothetiek is te bereiken op een apart nummer. Hier kunt u uw boodschap inspreken en wordt met u contact opgenomen. ☏: 085 2732311

Wettelijke identificatieplicht
U kunt zich op het tijdstip van uw afspraak melden bij de afsprakenbalie. In verband met de wettelijke identificatieplicht zullen wij u op dat moment vragen om een geldige legitimatie. Mocht uw Burgerservicenummer (BSN) nog niet bekend zijn bij ons, dan zullen wij daar ook om vragen.

Adres
HU GEZOND&WEL Centrum (voorheen HU Klinieken)
Bolognalaan 101
3584 CJ Utrecht (Utrecht Science Park )

P+R Utrecht Science Park en openbaar vervoer
Komt u met de auto? P+R Utrecht Science Park is rechtstreeks bereikbaar vanaf de snelweg (A28). Hiervandaan rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Tram 22 rijdt zestien keer per uur van en naar P+R Utrecht Science Park. Bezoekers en gasten kunnen in het Utrecht Science Park (USP) tegen betaling parkeren op diverse parkeerterreinen. Tegenover HU GEZOND&WEL Centrum is een parkeerterrein , maar die is vaak al vol. Vindt uw route naar P+R Utrecht Science Park hier.

Openbaar vervoer
Vanuit Utrecht Centraal en Utrecht Centrum rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Ook Tram 22 rijdt vanaf Utrect Centraal van en naar Heidelberglaan. Vanuit Utrecht Zuilen en Utrecht Centrum rijdt bus 27 regelmatig naar de halte Heidelberglaan.