Praktische informatie

Adres en openingstijden
Het HU GEZOND&WEL Centrum (voorheen HU Klinieken) is een onderdeel van Hogeschool Utrecht en is gevestigd op het Utrecht Science Park:

    HU GEZOND&WEL Centrum
    Bolognalaan 101
    3584 CJ Utrecht

Tijdens de schoolvakanties Midden Nederland zijn we gesloten en telefonisch niet bereikbaar.
Zomervakantie: 19 juli t/m 25 augustus 2024
Herfstvakantie: 26 oktober t/m 3 november 2024
Kerstvakantie: 21 december 2024 t/m 5 januari 2025

Contact
☏: 088 481 57 77 Tijdelijke aanpassing telefonische bereikbaarheid (telefonisch bereikbaar maandag, dinsdag en vrijdag, ochtend en middag 08:15-12:00u en 13:00-16:00u
✉: hugezondenwelcentrum@hu.nl

Tandprothetiek is te bereiken op een apart nummer. Hier kunt u uw boodschap inspreken en wordt met u contact opgenomen. ☏: 088 4815251

Wettelijke identificatieplicht
U kunt zich op het tijdstip van uw afspraak melden bij de afsprakenbalie. In verband met de wettelijke identificatieplicht zullen wij u op dat moment vragen om een geldige legitimatie. Mocht uw Burgerservicenummer (BSN) nog niet bekend zijn bij ons, dan zullen wij daar ook om vragen.

Afspraak annuleren of wijzigen
Wilt u uw afspraak annuleren of wijzigen? Geef dit dan minimaal 48 uur van tevoren telefonisch door via 088 481 57 77. Zo kunnen we een andere patiënt blij maken met de vrijgekomen plek. En voorkomt u dat we studenten niet kunnen beoordelen. Vergeet u af te zeggen of meldt u zich af binnen 48 uur? Dan loopt u het risico dat u geen afspraak meer kunt maken in het HU GEZOND&WEL Centrum.

P+R Utrecht Science Park en openbaar vervoer
Komt u met de auto? U kunt betaald parkeren op de P+R Science Park. Deze parkeerplaats is rechtstreeks bereikbaar vanaf de snelweg (A28). Hiervandaan rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Tram 22 rijdt zeer regelmatig van en naar P+R Utrecht Science Park. Bezoekers en gasten kunnen in het Utrecht Science Park (USP) betaald parkeren op diverse parkeerterreinen. Ook tegenover het HU GEZOND&WEL Centrum is een parkeerplaats, maar die is vaak vol. Vindt uw route naar P+R Utrecht Science Park hier.

Openbaar vervoer
Vanuit Utrecht Centraal en Utrecht Centrum rijdt bus 28 tijdens de spits elke zeven minuten naar halte Heidelberglaan. Ook Tram 22 rijdt vanaf Utrect Centraal van en naar Heidelberglaan. Vanuit Utrecht Zuilen en Utrecht Centrum rijdt bus 27 regelmatig naar de halte Heidelberglaan.