Social Work

Je hebt je ingeschreven voor de voltijdopleiding Social Work in Utrecht. Welkom!
Nu ben je nog druk met de afronding van je vorige opleiding, heb je de examens achter de rug, ben je hard aan het werk of geniet je al lekker van je vakantie. Maar de tijd vliegt en voor je het weet begin je aan een studie binnen het Instituut voor Social Work!

Datum Dinsdag 29 augustus 2017
Tijd 14.00 tot ongeveer 18.30 uur
Locatie Hogeschool Utrecht, Instituut voor Social Work
Adres Padualaan 101, 3584 CH Utrecht
Programma Tijdens de Introductiedag maak je op een creatieve en ontspannen manier kennis met je medestudenten, de opleiding en andere zaken die je voor de start van het studiejaar moet weten. Deze dag kun je zien als eerste studiedag, waarop je alle informatie krijgt. Een week later kun je dan daadwerkelijk met het onderwijs van de opleiding beginnen.
Contact Meld je aan via introductieISW@hu.nl. Met als onderwerp: Introductiedag ISW, verder vermeld je hierbij je naam, studentennummer en dat je 29 augustus aanwezig bent. Let op, er volgt in augustus nog een mail met meer informatie.
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Nog niet bekend.
Naam instituut Instituut voor Social Work
Adres Padualaan 101 (de Uithof), Utrecht
Boekenlijst Bestel je boeken vanaf begin juli via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > Locatie Utrecht > Periode 2017- 2018 > Opleidingen M-Z > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Mbo-4, havo 5
Cursussen of voorbereidingen Nog niet bekend.
Klassenindeling De klassenindeling wordt op 28 augustus 2017 in Osiris gepubliceerd, onder het tabje personalia.