Leraar Frans

Welkom bij de Bachelor Leraar Frans voltijd. Leuk dat je gaat beginnen met deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introductie die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan om hier aan deel te nemen. Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Vrijdag 1 september 2017
Tijd 10.00 uur – 16.00 uur
Locatie Instituut Archimedes (zie de monitor in de hal voor het lokaal)
Adres Padualaan 97 (De Uithof), Utrecht
Programma Je krijgt op deze dag informatie over het studieprogramma en de colleges in het eerste blok. Verder maak je kennis met medestudenten, docenten en je begeleider. Het programma wordt aan het begin van deze dag toegelicht. Met een wandeling door de Uithof o.l.v. ouderejaars studenten Frans wordt de dag afgesloten.
Kosten Geen
Inschrijven Je hoeft je niet aan te melden voor de opleidingsintroductie.
Bijzonderheden Je krijgt deze dag ook je rooster uitgereikt.
Contact Tinie Mars: tinie.mars@hu.nl
Datum Maandag 4 september 2017
Tijd Tussen 8.30 uur en 18.00 uur
Naam instituut Instituut Archimedes
Adres Padualaan 97 (De Uithof), Utrecht
Boekenlijst De boekenlijst van je opleiding kun je vinden via de boekenlijstzoeker op Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > locatie Utrecht > periode 2017- 2018 > Opleidingen K-L > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse).Vanaf begin juli vind je daar de meest actuele boekenlijst die de HU samen met Studystore heeft opgesteld. Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Toelatingseisen Havo met Franse taal en cultuur, vwo en mb0 4 direct toelaatbaar.
Cursussen of voorbereidingen Je start het studiejaar met de modules Compétences Linguistiques 1a, La France Contemporaine 1.1 en Beroep 1. Tijdens de Franse modules is de voertaal Frans.
Klassenindeling Tijdens de introductiedag wordt de klasindeling bekendgemaakt.
Intakecoördinator Tinie Mars: tinie.mars@hu.nl / 06 23356742

Séjour à  Rouen

Van zondag 24 september tot en met vrijdag 29 september 2017 ga je als eerstejaars student Leraar Frans een week naar Rouen. Je verblijft daar in een gastgezin en je volgt lessen bij de Alliance Française. Een goede gelegenheid om in een authentieke Franse omgeving je taalvaardigheid een impuls te geven. Dit verblijf in Rouen wordt altijd zeer gewaardeerd door onze studenten. De kosten bedragen €425,- voor een week en zijn inclusief onderdak, maaltijden, busreis en excursies. Het is de bedoeling dat je tijdens de introductiedag het formulier voor een eenmalige machtiging Rouen à €425,- of het formulier voor een machtiging in termijnen ingevuld en ondertekend inlevert.

Machtigingsformulier Rouen EENMALIG_frans 2017

Machtigingsformulier Rouen IN TERMIJNEN_frans 2017