Logopedie

Welkom bij Logopedie. Leuk dat je gaat beginnen aan deze opleiding. Hieronder vind je alle informatie over de introducties die je kunt volgen. Om een vliegende start te maken met je studie, raden we je aan de introducties te volgen. Zo leer je je medestudenten, docenten en opleiding alvast kennen. Wij wensen je veel plezier!

Datum Woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september 2017
Tijd Woensdag 30/8 start om 9.00 uur – vrijdag 1/9 einde om ongeveer 11.30 uur
Locatie ’t Zomerhuis
Adres Rheeze
Programma Elk jaar organiseren wij een introductiekamp voor de aanstaande eerstejaarsstudenten. Ook dit jaar gaan wij weer op kamp! Op dit kamp leer je jouw medestudenten beter kennen en wij hebben ons best gedaan om leuke activiteiten te organiseren.

Woensdag
Van 9:30 tot 10.00 uur wordt er een kort introductiecollege gegeven. Daarna begint het programma van het introductiekamp. Overdag zijn er activiteiten in Utrecht, trek hiervoor goede schoenen aan en zorg voor een lunchpakket. Vervolgens vertrekken we gezamenlijk naar de kamplocatie met een bus.

Donderdag
Deze dag doen wij verschillende activiteiten (wat deze activiteiten zijn, blijft nog even een verrassing). ’s Avonds hebben wij de bonte avond!

Vrijdag
We hopen om ongeveer 11.30 uur weer bij Utrecht Jaarbeurs te zijn.

Kosten €60,-. Betaling gaat via een machtigingsformulier: zorg ervoor dat je op de woensdagochtend je EIGEN rekeningnummer paraat hebt!
Inschrijven Via het online formulier kun je je aanmelden voor het introductiekamp. Je hebt tot woensdag 23 augustus 2017 de tijd, daarna is aanmelden helaas niet meer mogelijk. We rekenen erop dat iedereen meegaat. Als je echt niet mee kunt, laat dat ons dan ook weten. Op het formulier kun je meteen aangeven of er eventuele bijzonderheden (zoals een dieet, allergie of medicatie) zijn, zodat daar rekening mee kan worden gehouden.
Bijzonderheden Wees op tijd!
Tussen 9:00 uur en 9:30 uur word je verwacht op de HU, Bolognalaan 101, Utrecht. We wachten niet op laatkomers, dus zorg dat je op tijd bent. Er staan mensen om je de weg te wijzen. Allereerst kun je jouw spullen inleveren.Meeneemlijst
De meeneemlijst is belangrijk om te bekijken. Hierin staat alles wat je in ieder geval nodig hebt. Speel je een muziekinstrument, zoals een gitaar? Je bent vrij om deze mee te nemen, dat werkt alleen maar sfeerverhogend! Zie bijgevoegd formulier.
Contact Bij vragen/opmerkingen etc. kun je ons natuurlijk altijd mailen: prcommissielogopedie.fg@hu.nl.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! De afgelopen jaren was het kamp een succes (er wordt nog regelmatig over gesproken), dus zorg dat je er bij bent. We rekenen op jullie!

Datum Maandag 4 september 2017
Tijd De exacte tijd is nog niet bekend, maar zal je horen aan het begin van het kamp. Je kunt het ook vinden in je rooster op MijnHu.nl.
Naam instituut Instituut Paramedische Studies
Adres Heidelberglaan 7, 3584 CS Utrecht
Boekenlijst Bestel je boeken via Studystore. Selecteer Hogeschool Utrecht > locatie Utrecht > periode 2017- 2018 > Opleidingen K-L > Opleiding > Voltijd > Jaar 1 (propedeuse). Vanaf begin juli staan hier de meest actuele boekenlijsten die de HU samen met Studystore heeft opgesteld. Als jouw boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je jouw e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan bericht, zodra de lijst online staat. Let er bij het bestellen van studieboeken op dat je de juiste druk kiest.
Klassenindeling Deze wordt gepubliceerd op Sharepoint.