CF

De Connecting Factory stelt zich voor

De Connecting Factory is een afdeling van Hogeschool Utrecht die zich bezighoudt met de organisatie van allerlei evenementen. Voor deze evenementen worden wij geholpen door vele studentvoorlichters. Lees hieronder meer over ons werk en de ervaringen van studentvoorlichters die jou voorgingen.

Onze werkzaamheden

De Connecting Factory houdt zich bezig met de organisatie van onder andere de matching- en selectiedagen. Daarnaast houden we ons bezig met de organisatie van de open dagen en organiseren we o.a. de meeloopdagen en een festival op de open dag. Een belangrijk onderdeel van onze taken is het vinden van studentvoorlichters die ons tijdens de evenementen kunnen ondersteunen. Hoe wordt dit geregeld? Meer informatie over contracten, salaris en de declaratie van jouw uren vind je bij de FAQ.

Jouw werkzaamheden

Bij de jobs vind je alle huidige werkzaamheden die je voor de Connecting Factory uit kan voeren. Bij iedere actuele job is een mogelijkheid om je aan te melden. De werkzaamheden variƫren van helpen op de open dagen tot voorlichting geven in de klas.