De hele HU over op Windows 10!

De hele HU over op Windows 10!

De migratiebalies zijn geopend, de laptops vliegen er overheen en de HU is talloze Windows 10 gebruikers rijker. Op Padualaan 97 en op de HUA zijn inmiddels de balies geopend om alle medewerkers van de HU over te zetten naar Windows 10. De opening vond feestelijk plaats met een gebakje en toespraken van Directeur IM&ICT Eric van den Bos en CvB-lid Tineke Zweed. Zij blikten vooruit op programmalijnen en projecten die lopen of binnenkort starten, zoals de Digitale LeerOmgeving (DLO), projecten binnen Onderzoek en Beroepspraktijk, en de Werkplek van de Toekomst. De aftrap van het programma Digitale HU is gegeven, let’s connect the future!

De eerste reacties over de migratie naar Windows 10 zijn positief. Het werkt een stuk sneller en het ziet er ook strak uit! Dat wil toch iedereen? In deze eerste twee weken zijn er al 501 laptops van medewerkers werkzaam met Windows 10. Dat betekent nog 3.414 laptops te gaan.

Wacht zeker niet te lang met het inplannen van een afspraak voor de migratie. Als je het binnen twee weken nog niet ingepland hebt, word je een handje geholpen. De lieftallige robot Pepper verschijnt in je beeld en herinnert je aan het maken van een afspraak. Maar pas op: hoe langer je wacht, hoe ongeduldiger Pepper wordt.