nieuwe energie 2

Acting Sustainable — English Website

Sustainability is not a choice, but a necessity! We look at sustainable development as a social obligation towards future generations. That is why sustainability is central to our education, research and business operations. We are inspired by the 17 United Nations Sustainable Development Goals.

Visit our English webpage
Samen Duurzaam
water-2634916_960_720

Duurzame initiatieven

Op basis van de 17 VN-doelen voor duurzaamheid dragen wij ons steentje bij aan het verduurzamen van de wereld. Binnen deze 17 doelen focussen wij ons op de doelen rondom People, Planet & Profit.

Direct naar initiatieven
Samen Duurzaam
HU NIEUW-NEW BUILDING-1DQ9A1312-Pano-1-2-HL15-gebouw

Duurzame HU

Duurzaamheid is voor de HU van groot belang – niet alleen binnen het onderwijs, maar ook binnen bedrijfsvoering en onderzoek! Help je ons mee om duurzame ontwikkeling centraal te stellen?

Direct naar Duurzame HU
Samen Duurzaam
Oude en nieuwe windmolens - high_rgb_5801

#EnWatDoeJij?

De student staat bij de HU centraal, óók op het gebied van duurzaamheid. Zo krijgen je de kans om bij te dragen aan de toekomst door bijvoorbeeld mee te helpen met projecten of een duurzame minor te volgen!

Direct naar #EnWatDoeJij?
Samen Duurzaam
SDG nederlands

SDG Community HU Samen Duurzaam

In de SDG Community HU Samen Duurzaam zitten enthousiaste pioniers. Deze ambassadeurs verbinden één of meer Sustainable Development Goals aan onderwijs of onderzoek. Zowel studenten als medewerkers kunnen aansluiten. Dus ook jij kan verschil maken! Zo bouwen we samen aan een steeds groter wordende SDG Community.

Direct naar de SDG Community HU Samen Duurzaam
Samen Duurzaam