Wie doet wat – alle duurzaamheidsteams binnen de HU

Bijlagen

Binnen de Hogeschool Utrecht zijn er meerdere duurzame teams actief. Voor een goed overzicht over wie wat doet raden we je aan om bovenstaande overzicht te bekijken.

HU Duurzaam Doen

Team HU Duurzaam Doen werkt op uitvoerend niveau aan het vergroten van duurzaamheid in het onderzoek, onderwijs en de diensten van Hogeschool Utrecht

Team HU Duurzaam Doen heeft ook een SDG Community opgericht. Via onderstaande button word je eenvoudig lid van de SDG community HU Samen Duurzaam in onze MS Teams-omgeving. Daar kun je je laten inspireren door andere SDG ambassadeurs. Ook kun je zelf heel makkelijk verbinding leggen tussen je eigen projecten en thema’s en studenten en medewerkers van de HU. Zo bouwen we met elkaar aan een steeds groter wordende community.

Voor algemene vragen, mail naar: duurzaamdoen@hu.nl 

Regiegroep Samen Duurzaam
De regiegroep Samen Duurzaam bestaat uit onder andere een collegelid, directeuren van kenniscentra en instituutsdirecteuren. De regiegroep ontwikkelt en profileert duurzaamheid als zwaartepunt binnen de ambities van Hogeschool Utrecht en werkt op strategisch niveau.

Green Office HU
Green Office HU werkt vanuit een studentgedreven aanpak. Zij bestaan uit 6 studenten en 1 coördinator. Studenten, medewerkers en alumni kunnen met duurzame initiatieven bij hen terecht.

Voor vragen aan Green Office HU, mail naar coördinator Carlijn Wentink-Kroon.