Digitale Leeromgeving (DLO)

myMedia

MyMedia is het platform voor het beheer van jouw video’s, studio-opnamen en livestreams. MyMedia is gekoppeld aan het MAM, waar je veilig en duurzaam al je video’s kunt opslaan. Op deze pagina lees je meer over myMedia.

Voor wie?

MyMedia is beschikbaar voor medewerkers en studenten van de HU. Na inloggen met een HU-account kunnen medewerkers hun video’s beheren, en kunnen studenten hun livestreams vanuit collegezalen bekijken. Externen – zonder HU-account – kunnen niet inloggen in myMedia, maar je kunt jouw video’s of livestreams desgewenst wel delen met externen. Je vindt hier meer informatie over het delen van jouw video’s.

Wat kan ik met myMedia?

Medewerker

  1. Aanvragen voor opnamen en/of livestreams vanuit collegezalen inplannen, inzien en beheren (wijzigen of annuleren). Ook kun je de link naar jouw livestreams hier vinden, om deze te delen met kijkers.
  2. Jouw in het MAM opgeslagen video-opnamen terugvinden en deze beheren. Denk hierbij aan het wijzigen van metadata (titel, beschijving), videostatistieken inzien, het toevoegen van ondertiteling en het ophalen van de embed code en openbare link.
  3. Het bekijken van livestreams vanuit collegezalen.

Student

  1. Het bekijken van livestreams van jouw lessen en openbare lessen/events.

Meer informatie

MyMedia wordt continu doorontwikkeld op basis van gebruikerservaringen. Nieuwe mogelijkheden lees je op DigitaleHU of bij de reviews van Team Media.

Contact

Neem voor technische ondersteuning contact op het met de Centrale Servicedesk (088 481 6666 / helpdesk@hu.nl).