Meer dan 500 Samsung Galaxy A8’s uitgereikt!

Meer dan 500 Samsung Galaxy A8’s uitgereikt!

Eric van den Bos, directeur IM&ICT reikte op 14 mei tijdens de feestelijke opening van de Smartphone Swap de eerste Samsung Galaxy A8 uit aan Jonna Vis, docent aan het Instituut voor Communicatie.

Tot en met 7 juni vindt de Smartphone Swap plaats, met een uitloop op 17, 18 en 20 juni. In deze fase worden 1500 Samsung Galaxy A8’s uitgereikt aan mensen die in het onderwijs werken en in het bezit zijn van een oud mobiel toestel of nog geen toestel hebben. De mensen die in aanmerking komen voor een Samsung Galaxy A8 hebben hiervoor een aparte uitnodiging gekregen en kunnen via de link in de uitnodigingsmail een swap afspraak maken.

De eerste reacties van het swappen naar een Samsung Galaxy A8 zijn erg positief: “Fijn dat het een dual-sim toestel is” en ‘’prettig dat de werk en privé omgeving gescheiden zijn”. Inmiddels zijn er al meer dan 500 toestellen uitgereikt.

Als jij één van de aangeschreven mensen bent die een uitnodiging heeft ontvangen, maar nog niet heeft gereageerd, maak dan snel een swap afspraak via de link in je uitnodigingsemail voor een Samsung Galaxy A8 want op=op.