Nieuw: upload je video via myHU

Nieuw: upload je video via myHU

In myHU vind je een nieuwe knop: upload video. Hiermee kun je een kennisclip of andere video direct vanuit myHU uploaden naar de media-omgeving van de HU: het Media Asset Management (kortweg MAM). In het MAM staat je video veilig en duurzaam opgeslagen. Uploaden van (onderwijs)video’s naar het MAM kon al via de HUvideo-knop binnen Canvas. Gebruik je geen Canvas? Dan kun je nu gebruik maken van de nieuwe uploadknop in myHU!

Hoe werk het?

Je vindt de nieuwe uploadknop in het menu van  myHU. Nadat je de benodigde gegevens hebt ingevuld voeg je je video toe en klik je op “upload video”. Na verwerking van de video ontvang je een automatische mail met daarin de directe link naar de video, een embedcode waarmee je de video op een website kunt plaatsen, en de HUvideo code. Met deze code plaats je je video in een myHU nieuwsbericht of opleidingsinformatie.

Omdat de video naar het MAM wordt geupload, is deze voor jezelf en voor collega’s van jouw instituut ook meteen beschikbaar via de HUvideo-knop binnen Canvas.

Meer informatie

Meer informatie over het MAM vind je hier. Meer informatie over myHU vind je hier.