Wat voor communicatie kun je van myHU verwachten en wanneer?

Wat voor communicatie kun je van myHU verwachten en wanneer?

Het myHU team is druk bezig met de voorbereidingen voor de livegang van het nieuwe myHU op donderdag 23 mei. Wat kunnen jullie verwachten en wanneer gaan jullie meer horen en zien? We delen even kort onze plannen.

Met een aantal enthousiaste studenten hebben we vorige week leuke video- en beeldopnames gemaakt. Daaruit rolt een promovideo en een toffe postercampagne. Volgende week wordt onze promovideo gedeeld en zijn in de gebouwen verschillende banners en posters te vinden over de features in myHU. In die week maken we voor de docenten ook een starterskit met alle informatie die je nodig hebt en die je ook met studenten kunt delen. Zo kun je de promovideo in colleges laten zien en ontvang je twee versies van een explanimation video, een voor studenten en een voor docenten. Zodat jij ook zelf weet welke informatie er in myHU te vinden is. Dat komt niet alleen in de vorm van een video, maar ook in een handige infographic.

Kortom, als docent krijg je een pakket met:

  • Promovideo;
  • Explanimation, een studenten én een docentenversie;
  • Infographic;
  • Lijstje met handige links en contactpunten.

Ontwikkelingen in de app zelf kun je volgen door de review sessies bij te wonen (de volgende is op donderdag 16 mei van 12:00-13:00 uur). Daarnaast houden we je ook regelmatig op de hoogte via digitale.hu.nl. Voor verdere vragen over myHU kun je terecht bij Casper Zuidwijk.