Podcast tips! vóór vrouwen dóór vrouwen

Podcast tips! vóór vrouwen dóór vrouwen

Tijdens het studeren, sporten of werken een podcast beluisteren. De afgelopen jaren zien we steeds meer mensen aan de podcasts. Ze schieten ook als paddestoelen uit de grond. In het kader van onze maandthema: Vrouwen aan zet, hebben we podcast tips voor je op een rij gezet.

Damn, Honey

Damn, Honey de podcast is volgens de makers zelf, Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen een feministische platform over alle shit waar je als vrouw+ van deze tijd mee moet dealen. Niet-moederschap, menstruatie, cat calling en seksueel plezier, alles passeert de revue. Regelmatig schuiven er gasten aan om hun kennis, ervaringen en expertise te delen. Via Damn, Honey maak je ook kennis met boek aanraders en veel meer. De podcast bestaat al sinds 2019 naar aanleiding van het gelijknamige boek van Nydia en Marie Lotte.

Powercast van Harper's Bazaar

In de podcastseries van Harper’s Bazaar gaat Miluska van ’t Lam in gesprek met inspirerende leiders, creatives en entrepreneurs. Iedereen heeft een eigen verhaal en in ieder aflevering wordt je meegenomen in persoonlijke successen en valkuilen. Over politiek, inversteringsgeld voor je onderneming en persoonlijk leiderschap. Laat je inspireren door de inzichten en ga ermee aan de slag om je eigen ambities waar te maken!

The online sisterhood

De podcast van Widya Soraya en Paula Molina Montes de Oca draait om vriendschap, zelfontwikkeling, spiritualiteit, seks en drugs. Ze spreken eerlijk- en openhartig over de onderwerpen. De insteek is om een online safe space aan te bieden om een gevoel van saamhorigheid te creeren waarin alles bespreekbaar is.

Wat zijn jouw favoriete podcast?

Vond jij dit interessant? Bekijk wat het Netwerk D&I nog meer te bieden heeft via actueel.

Heb je aan-of-opmerkingen, wil je jouw verhaal kwijt of wil je eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We blijven graag in gesprek.

 

Niusha Froozesh