Vacature: Netwerk Diversiteit & Inclusie zoekt organisatietalenten!

Vacature: Netwerk Diversiteit & Inclusie zoekt organisatietalenten!

Het Netwerk Diversiteit & Inclusie 
In 2020 is het Netwerk Diversiteit & Inclusie (D&I) opgericht dat bestaat uit studenten en medewerkers van de HU. Diversiteit en inclusie is erg belangrijk om ook binnen de HU een veilige plek te bieden. Daarom is het belangrijk om thema’s omringt diversiteit en inclusie aan te jagen, door bezig te zijn met bewustwording doormiddel van activiteiten. Het Netwerk D&I is daarom ook actief op social mediakanalen als Instagram en LinkedIn.

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken?
Als organisatietalent help je mee met het organiseren van evenementen voor het Netwerk Diversiteit en Inclusie. Je werkt actief mee met het plannen en organiseren van spraakmakende evenementen die passen bij diversiteit en inclusie. Hiervoor ben je in ieder geval iedere woensdag aanwezig op locatie in Utrecht en aanwezig op evenementen. Je legt soepel contact met de initiatiefnemers van activiteiten om samenwerkingen aan te gaan voor het vergroten van bewustwording over het netwerk.

Dus ben je gemotiveerd, ondernemend en resultaatgericht en ben je een organisatietalent, én – heel belangrijk – kun je het studentperspectief bij evenementen en publiciteit van het Netwerk D&I betrekken en ben je kei goed in het organiseren van evenementen? Dan is deze rol iets voor jou. Het is een pré als je al ervaring hebt in organisatie, maar met een goede motivatie en de skills die bij deze rol passen kom je ook in aanmerking.

Wat bieden we jou?
Na een inwerkperiode vóór de zomervakantie, kun je direct na de zomervakantie, bij de start van het nieuwe studiejaar, beginnen met deze job. Voor deze baan ontvangen studenten een vergoeding van tussen de €15,39 en 16,59 per uur, afhankelijk van het studiejaar. Deze (bij)baan biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om een mooi netwerk en CV op te bouwen en verschillende trainingen en workshops te volgen zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen op deze thema’s.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie binnen de commissie communicatie van het Netwerk Diversiteit & Inclusie, stuur dan je korte motivatie (vormvrij) met cv voor één juni naar info.di@hu.nl.

Het kernteam
Het kernteam van het netwerk bestaat momenteel uit enkele medewerkers, de diversity officer van de HU en een studentaanjager. Dit team heeft binnen het Netwerk D&I een overkoepelende adviserende, verbindende, informatieve en coördinerende rol. Het kernteam houdt zich met name bezig met het aanjagen van gemeenschapsvorming, sense of belonging en zichtbaarheid en kansen op het vlak van diversiteit en inclusie.