NSGK subsidie toegekend!

Hogeschool Utrecht ontving in het kader van het onderzoeksprogramma Fit for the Future! op 23 februari een cheque van 60.000 euro van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Deze extra subsidie is aangevraagd voor een uitbreiding van het onderzoek naar de rolstoelvaardigheden.
De effecten van de ontwikkelde rolstoelvaardigheidstrainingen kan met dit extra geld bij een grotere groep kindern worden onderzocht en in kaart gebracht zodat de training verder kan worden geoptimaliseerd en uitgerold.
De feestelijke uitreiking vond plaats bij Mytylschool De Trappenberg in Huizen, waar een rolstoeltraining werd gegeven. Marleen Sol nam de cheque in ontvangst van Silvia Muije van NSGK. Marleen: ‘Met dit geld kunnen we gedegen onderzoek doen en onze bevindingen en ervaringen breed inzetten onder professionals en ouders. Hierdoor kunnen we nog meer kinderen helpen die in hun dagelijks leven een rolstoel moeten gebruiken.Cheque uitreiking HU (1)

Foto © Marieke Wijntjes