Koppelpoort 2020

Koppelpoort 2020

Het initiatief 

Koppelpoort is hét netwerkevenement waar ondernemers en studenten samenkomen. Tijdens Koppelpoort worden de meest inspirerende en creatieve businessverhalen van studenten van de Hogeschool Utrecht gedeeld. Kom in contact met ondernemers, studenten en toekomstige werkgevers en maak kennis met je toekomst. Take your chance and connect your future! Dit jaar was het een enorm succes, het evenement is ontzettend goed bezocht, er waren namelijk 240 bezoekers! Het was een inspirerende dag waar plek was voor netwerken en ideeën wisselen. Als kers op de taart was Vincent Everts gastspreker en vertelde hij over innovatie trends. Kortom een geslaagde dag!

Gemeenschapsvorming en studentbetrokkenheid 

Het groepsgevoel onder de studenten van het instituut Marketing & Commerce zal stijgen waardoor studenten zich meer thuis voelen bij de Hogeschool Utrecht. Koppelpoort levert een positieve bijdrage op aan het gevoel van trotsheid van studenten op de Hogeschool Utrecht. Het laat  met dit evenement zien dat er daadwerkelijk succesvolle en professionele evenementen en contacten voortkomen uit de studenten.

Reactie van de studenten

Wij vinden studentbetrokkenheid belangrijk omdat studenten vol met goede ideeën zitten en dat er de mogelijkheid moet zijn om deze ideeën te realiseren. Rick, 3ejaars student Facility Management

Meer informatie

Kijk op de website van Koppelpoort: www.koppelpoort033.nl

Dit initiatief is inmiddels afgerond.