Koppelpoort 2021

Koppelpoort 2021

Het initiatief

Koppelpoort is hét netwerkevent wat ondernemers en studenten met elkaar verbindt. Vorig jaar vond het evenement online plaats. Studenten van verschillende opleidingen en minors kregen de gelegenheid om in de voorronde hun product of idee te pitchen voor een vakjury. De beste pitches werdem in de avond nogmaals gepresenteerd maar toen voor ondernemers en andere kijkers zoals studenten. Iedereen heeft online zijn of haar stem kunnen uitbrengen op de beste pitch. Tijdens deze avond was er ook ruimte om andere studenten en ondernemers online te ontmoeten.

Gemeenschapsvorming en studentbetrokkenheid

Het initiatief verbindt studenten van verschillende opleidingen en studiejaren met elkaar. Dit zorgt ervoor dat het groepsgevoel zal stijgen waardoor studenten zich meer thuis voelen bij de HU. De Koppelpoort biedt studenten de ruimte om elkaar te motiveren, te inspireren en te netwerken. vorig jaar vond de Koppelpoort online plaats en konden studenten van alle opleidingen aansluiten.

Meer informatie

De Koppelpoort heeft online plaatsgevonden op 21 januari 2021. Kijk op de website voor meer informatie: Koppelpoort 2021