Internationale Minor at home

Naast de Minor in het buitenland (zoals hierboven beschreven), biedt de HU ook internationale minoren aan in Utrecht. Een minor, ook wel de profileringsruimte genoemd, is een bundel van vakken rond een thema voor totaal 30 ECTS; de student is redelijk vrij in de keuze van zijn minor, die in het 3e of het 4e jaar plaats vindt. Een aantal van deze minoren wordt (ook) in het Engels aangeboden om buitenlandse studenten mee te kunnen laten doen zodat onze eigen studenten samen met deze buitenlandse gaststudenten de lessen kunnen volgen. Je zit dan dus in een internationale klas(!) (gewoon in Utrecht…).

Voorbeelden van internationale minoren in Business & Management:

  • Engelstalig: International Advertising (voor het I.A.A. certificate), People, Planet Profit (met een project in het buitenland), Doing Business in Emerging Markets in China/Brasil/India (met 10 weken les in één van deze landen!) Music Marketing & Management, Sport Management, International Business Skills, International Business for Emerging markets, Globalising Business, Leisure & Event Marketing, Masterclass Strategic Marketing, Social Sustainable Business, Innovative Business Design, Sport & Entertainment Marketing;
  • In de minor ‘International Communication Skills’ kun je specifiek kiezen voor het leren of versterken van een (extra) Vreemde Taal.

Hier vind je het volledige aanbod van HU minoren