Tijdens GreenTalks op 17 oktober duiken we in het onderwerp ‘Eiwittransitie’. De eiwittransitie staat voor de verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitbronnen. Wie kan hier ons beter over informeren en inspireren dan… Those Vegan Cowboys!

Those Vegan Cowboys

Those Vegan Cowboys maken eiwitten voor heerlijke kaas, zonder grote klimaatbelasting en gedoe met dieren. Dit doen zij doormiddel van roestvrijstalen koeien. CEO van Those Vegan Cowboys, Hille van der Kaa, gaat ons meenemen in de wondere wereld van roestvrijstalen koeien.

Van der Kaa laat zien hoe we met kaas een groot deel van de huidige problematiek in de veehouderij kunnen oplossen. Want de roestvrijstalen koeien van Those Vegan Cowboys geven letterlijk ruimte aan een volledig circulair agrarisch landschap, zonder gif- en diergebruik.

Een verhaal met een duidelijk toekomstperspectief. Waarbij ze op persoonlijke titel schetst hoe deze ontwikkelingen haar zoon een kansrijke toekomst geven op de boerderij.

Alvast nieuwsgierig geworden? Luister naar deze podcast:  https://www.nporadio1.nl/podcasts/hoe-kaas-de-wereld-redt

Vegan kaasproeverij

Na al dat gepraat over plantaardige eiwitbronnen willen we het natuurlijk ook ervaren. Puur en Loos, de enige 100% verpakkingsvrije winkel in Utrecht, regelt de lekkerste veganistische kaasjes voor ons om te proeven!

Aanmelden doe je gratis via deze link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CSmTmFqaGE2s5HI2tbXhHaOi5GkPDxpImjteW0SWYZZUMUY1U1FIOVU0NktZM0VOVVFOM1c3NUxNMC4u

Wij zetten de hapjes en drankjes klaar!

Datum en tijd: Dinsdag 17 oktober 12:00-13:00

Locatie: Duurzaamheidsplein, Padualaan 101

Goed om te weten

Wanneer
do 17 okt 2024
Tijd
12:00 - 13:00
Switch to English English