Green Office HU

Greenoffice-header

HU streeft naar een onderwijsgemeenschap waarbij studenten en medewerkers samen werken aan een duurzame toekomst in economische, ecologische en sociale zin. Green Office HU zet zich in om een duurzame toekomst te verankeren in het onderwijs en onderzoek van Hogeschool Utrecht, maar ook bij medewerkers en studenten van de HU. Dit doet Green Office door mensen te informeren, inspireren en door ze te activeren.

Green Office HU biedt een platform aan studenten en medewerkers om informatie over te dragen op het gebied van duurzaamheid, de eigen duurzaamheidsambities van de HU waar te maken en samen te werken aan duurzaamheid.

Naast Green Office HU is ook het programmateam Duurzaamheid in het leven geroepen. Het programmateam wil, op basis van maandthema’s, duurzame initiatieven binnen de HU zichtbaar maken, kennis delen en anderen enthousiasmeren om mee te doen.

Jongeren opleiden tot professionals in een wereld die snel en ingrijpend verandert, dat kan niet zonder te kijken naar onze verantwoordelijkheid en bredere rol in de samenleving. De professionals die wij opleiden zullen een toekomst moeten gaan vormgeven die gebaseerd is op duurzame ontwikkeling. Hogeschool Utrecht wil bijdragen aan de kwaliteit van samenleven in de stedelijke omgeving doordat duurzaamheid in de genen van de HU-gemeenschap zit.

Switch to English English