Workshop Diversiteit en Inclusie in de praktijk

Workshop Diversiteit en Inclusie in de praktijk

Donderdag 27 mei 2021, 19:00 | Via Microsoft Teams

 

Nieuwsgierig naar diversiteit en inclusie in de praktijk? Meer de diepte in met dit onderwerp?
Studievereniging Avanti (Social Work) & Green Office HU slaan de handen ineen en organiseren een online workshop Diversiteit en Inclusie in de praktijk, gegeven door Elena Valbusa, Diversity Officer van Hogeschool Utrecht.

 

Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop: https://husite.nl/greenoffice/activiteiten/workshop-diversiteit-en-inclusie/

 

Elena richtte in 2016 samen met twee andere vrijwilligers het project Incluusion op aan Universiteit Utrecht, waarvan ze kort daarna projectmanager werd. Dit project begon als pilot om vluchtelingstudenten vakken te laten volgen aan de universiteit en zo kennis te laten maken met het Nederlandse academische onderwijs en hun academische vaardigheden te verbeteren. Inmiddels is Incluusion uitgegroeid van pilot tot regulier onderdeel binnen het universiteitsonderwijs. Ook ontvingen de initiatiefnemers de Zilveren Penning voor dit project.

Sinds 1 januari is Elena binnen het programma “Diversiteit en Inclusie” van Hogeschool Utrecht aangesteld als Diversity Officer en is daarmee de eerste persoon die zich full-time bezig houdt met dit onderwerp.
Ook als niet-lid van Avanti ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop!

 

Switch to English English