Zien we je de volgende keer bij GreenTalks?

Zien we je de volgende keer bij GreenTalks?

Donderdag 24 november 2022 stond in het teken van onze eerste GreenTalks. Hier heb jij de kans om met ons en professionals te praten over duurzaamheid.

Even terugblikken op onze eerste editie van GreenTalks. Wat een geslaagde middag was dit! ?

Door Julia van Duurzaam op Kamers hebben we meer tips and tricks gekregen over hoe je goedkoper en duurzamer boodschappen en inkopen kunt doen.

Ook hebben we het met Marja Exalto van het lectoraat Procesinnovatie & Informatievoorziening gehad over de kledingindustrie en kledingconsumptie en geleerd hoe men dit duurzamer kan maken. Een videoregistratie hiervan bekijk je op deze pagina.

Tijdens het gespreksrondje tijdens de borrel hebben we gezien dat we veel van elkaar kunnen leren en dat als we verandering willen, we dit samen moeten aanpakken. We hebben mooie duurzame connecties weten te maken. We willen daarom onze sprekers Marja Exalto en Julia en iedereen die er was bedanken voor de leerzame middag. We zien jullie graag terug bij onze volgende evenementen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven voor de volgende editie.

Switch to English English