Bijeenkomst 1 – 15 september 2017

Ook in het nieuwe studiejaar gaat de Honourscursus Interprofessioneel Samenwerken van start!

Op 15 september zijn zes HU studenten samengekomen met Linda van den Broek om voor de tweede keer te gaan starten met deze honourscursus! Vier gemotiveerde studenten, afkomstig van de opleidingen Management in de Zorg en Logopedie, met allen hun eigen verhaal en motivatie, maar allen net zo enthousiast!

Hoewel er nu al ongelooflijk veel ideeën werden geopperd, is er nog plaats voor meer deelnemers. Het is immers alleen maar leuk om inzicht te krijgen in hoe mensen met een andere achtergrond naar bepaalde zaken kijken!

Ben jij geïnteresseerd?
Ga dan naar de Kick-Off van Honourscursus Interprofessioneel Samenwerken op 17 oktober van 10:00-13:00!

meld je aan bij: linda.vandenbroek@hu.nl

Reageer