Bijeenkomst 2 ‘nasi zonder noten’

Vandaag was de tweede bijeenkomst en hebben we twee nieuwe aanwinsten: Ryan en Ilse, welkom! Beide doen ze de opleiding Management in de zorg (2e en 3e jaar).

We zullen tijdens elke bijeenkomst de volgende bijeenkomst plannen, omdat we moeilijk 1 vast tijdstip kunnen prikken. Goed om op deze manier meteen tegen obstakels van ‘interprofessioneel samenwerken’ aan te lopen. Flexibiliteit is dus nodig.

 

We hebben eerst een rondje gedaan waarbij ieder zijn/haar casus uit eerdere stages toelicht, waarin interprofessioneel samenwerken een rol speelde, of juist ontbrak. Daarna hebben we in twee groepjes de overeenkomsten en verschillen bekeken tussen de casussen. Dit hebben we daarna ‘gepresenteerd’ aan de ander. Met deze punten in ons achterhoofd kunnen we beter kijken naar de verschillende projecten die we in de cursus kunnen aangrijpen: waar moet je op letten bij interprofessioneel samenwerken, en wat spreekt ons aan?

voor de volgende bijeenkomst moeten we over het volgende nadenken:

  • Waarom interprofessioneel samenwerken?
  • en welk project spreekt je aan?

En zoals de titel al zegt: nasi zonder noten! Laten we binnenkort een datum prikken om gezellig nasi zonder noten te gaan eten en te bedenken wat voor opdracht/stage we willen doen (in een groep of individueel).

Reageer