Bijeenkomst 1 van de nieuwe lichting

Mijn naam is Par (student mondzorgkunde) en ik ben een jaar geleden al samen met de docenten (Linda en Josca) begonnen met het honourstraject van Interprofessioneel Samenwerken. Zoals te lezen in de blogs van toen heb ik met een groep andere studenten hier toen al veel van geleerd. De belangrijkste dingen voor mij waren ‘wat is interprofessioneel samenwerken?’ en ‘wat voor effecten kunnen interprofessionele samenwerkingen hebben op onze samenleving?’.
Samen met een nieuwe groep studenten mag ik dit traject het komende half jaar weer voortzetten en proberen als groep en individuen te kijken waar wij belanden, met wat voor redenatie en wat voor invloed dit zal hebben op de maatschappij. De reis gaat voor mij wederom beginnen, maar voor de rest van de groep zal dit een nieuwe reis worden. Ben je ook benieuwd hoe onze reis zal zijn?

Reageer