Student Support Centre

Wat vinden studenten van het SSC?

‘Studeren doe ik nu aan de keukentafel en niet meer op mijn eigen kamer: zo heb ik meer focus. Ja, dat leerde ik op de training Effectief studeren met ASS! De trainers structureerden de bijeenkomsten heel duidelijk en ze stuurden voor en na de training informatie: fijn was dat. Ze wisten veel over PDDNOS en deelden ook hun persoonlijke inzichten. Leuk vond ik het om mijn eigen ervaringen te bespreken met medestudenten: zo kon ik hen ook verder helpen’, aldus Marc (1e jaars Kunstmatige Intelligentie).

Werner (1e jaars leraar omgangskunde) blikt terug op zijn deelname aan Effectief studeren met dyslexie: ‘De twee trainers creëerden een veilige en prettige sfeer; daardoor wisselden we als deelnemers veel met elkaar uit. De aangeboden informatie was nuttig en to-the-point: hier kan ik verder mee!’

May volgde afgelopen zomer de training “Boost je gezondheid” bij Ellen Geerlings. ‘Elke week behandelden we een ander onderwerp. Hoe stress en voeding met elkaar samenhangen, tot hoe je jezelf beter in slaap kunt eten. Hoe je hormonen reageren op voeding en wat past nou eigenlijk het best bij mij? Want elk lijf is uniek, dus dit vergt een individuele benadering en aanpak. Dit is dan ook de insteek van Ellen en dit zorgt voor een duurzame ontwikkeling die niks te maken heeft met een dieet, maar tips en tricks bevat om de beste versie van jezelf te worden. Wat heeft het mij opgeleverd? Naast de nieuwe kennis, een grote dosis extra energie, ik slaap beter en sneller in, slik kwalitatief betere supplementen en zit gewoon heel erg lekker in mijn vel. Ik zou zeggen gun jezelf, en je lijf deze training en laat je meevoeren door Ellen haar aanstekelijke enthousiasme. Veel plezier!

Switch to English English